28 Mar 2014

Darkorbit,Drakensang Ve Aion Oyununa Üye Ol


Çağımızın beklide en önemli buluşu olan internet ile birlikle birçok yenilikte bir arada gelmiştir. Eskiden sokaklarda oynanan oyunların yerini şimdilerde sanal alemde oynan oyunlar almıştır. Darkobit,drakensang ve aion bu oyunlara verilebilecek örnek oyunlardandır. Bu oyunlara üyelik işlemleri çok kolay ve ücretsiz olarak yapılır. Arama motorunuza darkorbite üye ol, drakensang oyununa üye ol veya aion oyununa üye ol yazarsanız hemen kullanıcı adı alıp eğlenceye başlayabilirsiniz.
Bu oyunların en büyük dezavantajı çocuklarda adeta bir bağımlılık yaratmasıdır. Oyunlarda hero adı verilen karakterlerin gelişimin bir sınırı olmadığı için sürekli oynanmak ve geliştirilmek istenmektedir. Hatta bu kahramanların item adı verilen malzemeleri kullanıcılar tarafından aralarında alım satım yapılarak ticarete bile dönüşmüştür. Ailelerin bu konuda oldukça dikkatli olması gerekmektedir. Oyun içinde kredi kartı kullanımı serbest olduğu için dolandırıcılık vakalarına rastlamak mümkün olabilir.

Girdiğiniz sitelere reklam vererek kullanıcı kazanmayı hedefleyen bu oyunların hedef kitlesi genelde lise ve ilkokul çocuklarıdır. Sitelerde karşımıza çıkan darkorbite üye ol,drakensang oyununa üye ol,  aion oyununa üye ol ve oyna reklamlarına kanmamak gerekir.

Bu bir Tanıtım yazısıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...