17 Ağu 2014

BOSH SERVİSİ GELDİĞİNDE GARANTİ SÜRENİZ DOLMASA BİLE SERVİS ÜCRETİ ÖDÜYORSUNUZ



Merhaba,

Geçenlerde buzdolabım arıza yaptı. Laf aramızda, değiştirdiğim günden beri Bosh ürünlerinin hiç birinden memnun kalmamıştım. Aspiratör hariç hepsi bir şekilde arıza yaptı. Üstelik garantileri de halen devam ediyor. Bu elektronik konusu biraz da şans galiba. Artık bir şey satın alacağım zaman önce internetten hakkındaki şikayetleri araştırıyorum. 

Neyse onlar ancak bir sonraki gün gelebiliyorlar servise. Garanti süreleri hala devam ediyor beyaz eşyalarımın. Ancak yeni aldıkları bir karara göre servis gelip işlem yaptığında, parça değişimi söz konusu değilse sizden servis ücretini alıyorlarmış. Ya da en azından gelen görevli açıklamayı o şekilde yaptı. Size telefonda bilgi verilmiştir diye de ekledi. Telefonda eşim konuşmuştu ve o an hem evde temizlik yapılıyordu hemde çocuklar durmuyordu konuyla çok ilgilenemeyip ödemelerini yaptım. Ancak bazı şirketlerin son yıllardaki, malı sat, arıza yapınca boşver bunu fırsata çevir politikası beni oldukça rahatsız ediyor. 

Ne diyelim, biz de daha fazla araştırma yapacağız. Dolap arıza yaptığı için, buzlukta kalan bir şeyler var mı diye de bakma fırsatım oldu. Kıştan kalan az miktardaki bal kabağını görünce de sebze çorbası yaptım. Bu çorbayı bebeklerinize de içirebilirsiniz.



İşte tarifi

Malzemeler:

1 dilim küçük parçalara kesilmiş balkabağı
1 patates
1 havuç
1 küçük soğan
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağ
Tuz, karabiber ve kimyon

Yapılışı:

Sebzeleri küçük küçük doğrayarak az miktarda suda haşlayın. İyice yumuşadıklarında ocaktan alın. Ayrı bir tencerede yağı ve unu kokusu çıkana kadar kavurun. Ayırdığınız sebzeleri ekleyin ve blendırdan geçirin. İstediğiniz kıvama göre sıcak su ekleyin ve arada karıştırarak kaynayana kadar pişirin. Tuz, karabiber ve kimyon ekleyerek ocaktan alın. 

İçine karabiber ve tuz koymadan 8 aydan büyük bebeklerinize de rahatlıkla içirebilirsiniz. Ayrıca kimyon onların gaz problemine de iyi gelir.

Afiyet olsun

Şafak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...