16 Nis 2015

İLKNURUN DÜNYASI İLE BİOTALAB LASMANI

Merhaba,

Geçen hafta çok güzel bir lansmana davetliydim. Sevgili İlknur'un Dünyası'nın bu nazik daveti ile çok keyifli zaman geçirdim ve Biotalab'ın geniş ürün yelpazesi ile sadece ürünleri tanımadım bazı konularda bilgi sahibi de oldum.

Biraz geç kaldığımız toplantıda oldukça nazik davranmışlar ve başlamak için bizi beklemişlerdi. Masa da İlknur'un bizim için yaptırdığı üzerinde ismimiz yazılı bu şirin süs gerçekten çok ince düşünülmüştü.


İlknur'cuğum bizlere çiçek armağan etmeyi de ihmal etmedi :)





Lansman sırasında her ürün grubundan yetkili bir kişi bizi bilgilendirdi. Biotalab'ın ürün grupları içinde olan bize hediye edilen ürünleri ve bazı notları sizinle de paylaşmak istiyorum.





‪#‎Bioblas‬. Sac dokulmesine karsi sampuan ve bakım kremini mutlaka duymuşsunuzdur.  Durulama gerektirmeyen elektriklenmeyi önleyen sıvı saç kremi ile desteklediğimizde bakalım nasıl olacak.



‪#‎Nutraxin‬ enerji kapsülü ve melisa çayı. Bitki çayları o bitkinin en iyi yetiştiği ülkelerden alınıyormuş.




‪#‎Biobaby‬ Güneş koruyucusundan çok memnun kalmıştık ve şampuanını merak ediyorum. Probiyotik bu üründe de var ve Anzer doğal kaynak suyu ile üretiliyormuş.



‪#‎biota‬ nin yeni sampuanı ‪#‎restorex‬ ile ilgili çok güzel duyumlar aldım. Mutlaka denemek istiyorum saçları 2 kat daha hızlı uzattığı söyleniyor. Bende işe yararsa herkes de yarar.




‪#‎Bioder‬. Aqua soft 24 saat nemlendirme özelliğine sahip ve bio-clean 2si 1 arada temizleyici peeling jel cildinizi derinlemesine temizler ve yeniler. Yüzünüzü temizleyip kreminizi süreceksiniz sonra 24 saat cildiniz nemlenecek. Bu benim gibi vakit bulamıyorum kendime bakmaya diyenlere bahane bırakmıyor :)



‪#‎Biolady‬ pedler ağartma yöntemi ile üretilmiyormuş. Intim sagligi ve hijeyene yardımcı olan probiyotiğin hijyenik pedle mükemmel uyumu mantar oluşumunu da buyuk ölçüde engelliyormuş. Ayrıca yapılan araştırmalar rahimağzi kanseri olma riskini minimuma indirdiğini söylüyor.



Gün sadece ürünlerle geçmedi. İlknur çok da eğlenceli olan karaoke partisi düzenlemişti. Herkesin çok şarkı söyleyesi varmış, mikrofonun paylaşılamadığı duyumlarınız doğrudur :)







Böyle güzel günlerin ardından yazılacak nice yazılarımız olsun diyorum :)

Sevgiler

Şafak



2 yorum:

  1. kareoke kısmına bayıldım ürünler de harika tabi ben de deniyorum güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) çok güzel oldu gerçekten. Bir gün hep beraber de yapalım

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...