27 May 2015

MEDICANA HASTANELERİ CHECK UP DENEYİMİMİZ

Herkese merhaba,

Nisan ayında gerçekleştirdiğimiz #nihanvesafakla23nisan etkinliğimizin sponsorlarından biri de Medicana Sağlık grubuydu. Her bir çocuk için, check-up hediye ettiler. Bizde Ege ve Efe Deniz'i götürdük. Allaha şükür herhangi bir sorunları çıkmadı. Annelerinin dayanamaması dışında :)

Önce Medicana sağlık grubu hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum size. İlk olarak 1995 yılında Avcılar'da açılmış, şuan  8 genel amaçlı, 2 de diş hastanesini barındırıyor bünyesinde. İstanbul dışında Ankara, Konya, Samsun ve Sivas'da hastaneleri var. Tüm hastanelerinde her branşdan doktor mevcut. 7 gün 24 saat hizmet veriyorlar.  Telefon (0850 460 63 34) ile randevu alabildiğiniz gibi Medicana Hastanesi  internet sitesi üzerinden online randevu da alabiliyorsunuz.

Biz Bahçelievler'deki hastanelerine gittik. Önceden randevumuzu vermişlerdi. Danışmaya 23 Nisan etkinliğimizle ilgili check-up hakkımız olduğunu söylediğimizde bizi yönlendirdikleri bölümdeki arkadaşlar, yanımıza bir personel vererek doktora yönlendirdiler.




Doktorumuz önce genel muayenelerini yaptı. Allah'a şükür genel muayenelerinde herhangi bir sorundan şüphelenmedi. Ardından asistan ablamız boy ve kilo ölçümlerini yaptı. Benimkiler her zaman ki gibi yaşlarına göre üst segmentte çıktılar :) İkisi ile aynı anda odada olmak, bıdı bıdı konuşmaları ve sürekli soru sormaları nedeniyle biraz kafa karıştırıcı olsa da doktor ve asistanının güler yüzlerinden bir şey eksilmemesi mutluluk vericiydi.



Ardından yine yardımcı personel ile birlikte kan vermek için laboratuvara yönlendik. İkisi birbirini görüp korkmasın diye önce Ege kan verdi. Zaten normal şartlarda ben böyle sahnelere dayanamadığım için o arada Efe Deniz'i gezdirmek çok cazip geldi bana :) Ardından da Efe Deniz'in kanı alındı. O arada abisi yanındaydı, " Korkma kardeşim bir şey yok bak bana da yaptılar" diye o kardeşini teselli ederken ben yine dayanamayarak olay yerinden uzaklaştım. Biraz hastane içinde dolaştım. Tüm personelin ilgili ve güler yüzlü olması, hastane konusunda artı puan oldu bana göre. Çünkü ne yazık ki bazen bıkmış personeller görmek hele ki hastaysanız çok can sıkıcı oluyor.




Kan verme işimizde bittikten sonra hastaneden ayrıldık. Sonuçlara internet üzerinden ulaştık. Sonuçları aldığınızda tekrar uğrayın değerlendirelim demişti doktorumuz ama biz bir sorun görünmediği içinde tekrar uğramadık. Ardından çocuklar ve biz aç olduğumuz için kendimize kahvaltı ısmarladık.





Medicana hastanelerinde SGK'dan faydalanabildiğiniz gibi, bir çok kurumla da anlaşmalılar. Anlaşmalı kurumları incelemek isterseniz Tık Tık.  Ayrıca müşteri hizmetleri telefonundan check up paketleri hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

İnternet sitelerinde bir çok faydalı bilgiye de ulaşmak mümkün. Sağlık rehberleri ve dergilerini online siteden okuyabilirsiniz. Medicana TV yayınlarına ulaşabilirsiniz. Sağlık kütüphanesi bölümünden bir çok önemli konuyu okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. Mutlaka incelemenizi tavsiye ediyorum. O nedenle Tık Tık

Bize bu fırsatı verdikleri için Medicana Sağlık grubuna ve kendileriyle tanışmamızı sağlayan Mediprocenter'a çok teşekkür ederiz.

Sevgilerimle

Şafak






3 yorum:

  1. Canım etkinliğine gelmeye isterdim. Çok güzel olmuş elinize sağlık. Ancak sponsorlarınızdan olan medicana hastanesi bahçelievler ile ilgili hiç hoş anılarım yok. Hastanede görev yapan bir profesörün çok çirkin davranışı ve saygısızlığı sebebiyle hastane ile tüm ilişkimizi kestik. Defalarca yaptığım şikayetler, kendisine sadece bir mektup gitmesi ve durumdan bahsedilmesi ile kaldı. Kusura bakma yazmadan edemedim. Sevmiyorum hastane ve çalışan doktorlarından bazılarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teteşekkür ederim. Farklı etkinliklerde bir araya geliriz inşallah.
      Medicana ya birkaç sefer farklı ilçelerde gitmişliğimiz vardır ve hiç sorun yaşadığımız olmadı aksine her seferinde çok memnun ayrıldık. Sizin şanssızlığınızdan mı yoksa o doktorun egosundan mı olmuştur bilemedim
      Sevgiler

      Sil
    2. Çok teteşekkür ederim. Farklı etkinliklerde bir araya geliriz inşallah.
      Medicana ya birkaç sefer farklı ilçelerde gitmişliğimiz vardır ve hiç sorun yaşadığımız olmadı aksine her seferinde çok memnun ayrıldık. Sizin şanssızlığınızdan mı yoksa o doktorun egosundan mı olmuştur bilemedim
      Sevgiler

      Sil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...