28 Ağu 2015

4 Mevsim Kadını Blogger Etkinliği


Herkese merhaba,

Cumartesi günü 4 blogger olarak yaptığımız bir etkinlikten bahsetmek istiyorum.

Aylar önce karar verdik böyle bir etkinliğe. Son iki gündür belki facebook ve instagram takipçilerimden bazılarınız sıkıldınız bile ard arda paylaşımlarından. Bundan bir kaç ay önce ile bizim bahçede düzenlenen piknikte Yasemin Kokulu Bir Hayat Yasemin'in bir anda havuz başında parti yapalım diye ortaya attığı fikirle ilk tohumu atıldı ve o gün masadan 4 kişi Pınar'la Hayat ve Şans Böceği birlikte yol almaya karar vererek kalktık. Sonrasında fikirler havada uçuştu ve biz etkinliğimize 4 mevsim kadını adını verdik. Bu keyifli etkinlikte çook çalıştık. Sanırım herkesin beğendiği bir etkinliğe imza attık :)

Bize etkinlikte ev sahibi olan İstanbul Gönen Hotel'di. Havaalanına yakınlığı ile bilinen otel genelde yabancı misafirlerin ve özel günlerini lüks bir yerde yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bir yer. Mekanda bize ayrılan salon oldukça geniş ve rahattı. O gün bize ev sahipliği yaptıkları için çok teşekkürler.



Etkinlik masalarımızı 4 mevsime uygun objelerle süsledik, deniz kabukları, deniz yıldızları, çiçekler kelebekler. Etkinlik bizim diye söylemiyorum masalar çok tatlıydı gerçekten :)





Etkinliğe ait pastamızı Sevgili Burcucupcake'in tatlı kurucusu Burcu Hanım yapmıştı. Güne özel kurabiyeler ve cupcakeler içinde ayrıca teşekkür ediyoruz. Her ayrıntı üzerinde titizlikle çalıştık ve pastamızı süsleyen el yapımı o harika çiçekleri atmaya kıyamadım ve el koydum :)






Topluluk önünde konuşmayı çok sevmem ben aslında. Yani ne bileyim, zaten oradaki hemen hemen herkes uzun zamandır tanıdığım sevdiğim kişiler. Şahsen tanışmadığım sadece iki kişi vardı ama onlarla da sosyal medyadan birbirimizi tanıyorduk. Tanışıp sohbet etme fırsatı bulduğuma da sevindim. 




Etkinlik sponsorlarımızdan bazıları o gün orada bizimle beraber oldular. Ayaklarına sağlık. 

Tatlımo'dan Mahmut bey, hem masalarımızı renklendirdi hemde evdekilerin de denemesi için ürünler hazırlamıştı. Ayrıca bize firmaları hakkında bilgi verdi ve etkinliğimizi Periscopedan yayınlayarak takipçileri ve canlı yayını seyredenlerle paylaştı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.




En sevdiğim tasarımcılardan ikisi de o gün bizimleydi. TakaTuka'dan Özlem hanım 4 mevsim ile ilgili kolyelerden yapmıştı bizler için. Reçine veya küçük objelerin yerleştirilmesi ile yaptığı bir birinden güzel ürünlere mutlaka göz atmalısınız.



Çok sevgili Pinkylola'dan Melis hanım da o gün etkinliğimize katılan tasarımcılardandı. Melis hanım, her blogger arkadaşımızın instagram hesabını inceleyerek oluşturduğu, üzerine isimlerini yazdığı ve elleriyle resimlendirdiği özel el yapımı çantalarla aramızdaydı.

Ayrıca yaptığımız çekilişle de sevgili Tavsiyesever Rabia, Melis hanımın markalardan biri olan, üretim yeri ve kullanılan hammaddelerinin Türk Malı olduğu  Angels Passions markadan bir iç giyim kazandı. Etkinlikte bulunan bloggerlara da Ekim sonuna kadar geçerli olacak %10 indirim çeki hediye ettiler.


Abfen Farma'dan Öznur hanımda bizlerleydi. Hem ürünleri hakkında bilgi verdi hemde Nasorinse Plus ile ilgili soruları cevapladı. 


Yeni bir markayı da tanıdık etkinliğimizde. Rosece Naturel'den Nurgül hanım, özellikle bebekler ve çocuklar için ürettikleri ancak bizlerinde kuruyan cildimizde işe yaracak ürünlerini tanıttı bizlere. Orada denedik bile. Gerçekten oldukça yumuşatıyor. 


Bir diğer misafirimiz ise Zeren Professional'dan Nisan hanımdı. Bizlere hem Pronail pedikür, manikür ürünlerini getirmişti hemde diğer ürünleri hakkında bilgi verdi. 


Son olarak da Revox Şampuanlarının ürün Müdürü Gamze hanım bizimleydi. Kendisi oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor, bu yoğunluğuna ve yorgunluğuna rağmen yine de çok güleryüzlü ve çok cana yakın biri. Bizlere firma ve ürünleri hakkında bilgi verdi. Kendisine katıldığı için çok teşekkür ediyoruz.


Keramika Seramik etkinliğimizde 4 katılımcımız için hediye göndermişti. Bizde mini bir çekiliş düzenledik. Şanslılardan biri de ben oldum :) Sevgili Nihan'ın kurada beni çekti. Benden başka sevgili Filiz, Sena ve Ece şanslı kişiler oldu. Güle güle kullansınlar.



Zamanın nasıl geçtiğini pek anlayamadım. Gün boyu hem sohbet ettik hemde birbirimizle yeni fikir alışverişlerinde bulunduk. Bir çok resim çektirdik. Günün sonunda katılımcılarımıza hediyelerini vererek birbirimize veda ettik.







Etkinliğimizde emeği geçen herkese sizin huzurunuzda da tekrar teşekkür ediyorum.
O gün gerek şahsen gerekse hediyeleri ile bizimle olan firmalarımızın ve blogger arkadaşlarımızın da ayaklarına, emeklerine, desteklerine sağlık. Bir sonraki postumda sponsor firmalarımıza yer vereceğim. 

O gün bizimle olan blogger dostlarımız;


Arzu Göncü Hangül - Vanilins
Ebru Köroğlu - Hayatı Makyajla
Ece Çam - Derinceece
Fatma Doğan - Sosyal Annem Blog
Filiz Şahin - Makyaj Kelebeği
Leyla Kılıç - Marinden Tarifler
Melis Hasırcı Tezcan - Önce Kadın Sonra Anne
Nihan Keçeci - Şans Böceği
Pınar Şenoğlu - Pınarla Hayat
Rabia Tornacı - Tavsiyesever
Sena Dursun - Little Butterfly
Şafak Karadeniz Kilimcigöldelioğlu
Yasemin Özer - Yasemin Kokulu Bir Hayat
Zehra Abdulhadi - Zehra's Life

O gün ile ilgili paylaşımları sosyal medyadan #4mevsimkadini hashtagi ile takip edebilirsiniz. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere hepinize sevgiler.


Şafak



16 yorum:

  1. çok yorucu bir gün olmuştur etkinlik güzel geçmiş fotogaflar bir harika Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok güzel bir gündü gerçekten çok teşekkürler canım. Sevgiler

      Sil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. İstanbulda olsaydım sizlerle olmayı isterdim. Boyadığınız süslere bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke olsaydın canım. Belki bir başka etkinlikte görüşürüz. Sevgiler

      Sil
  4. çok güzel bir etkinlik olmuş hepiniz harika görünüyorsunuz ;) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir etkinlik olmuş.katılanlar çok memnun ayrılmışlardır:)

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel bir etkinlikti, masa süslerine bende bayıldım söylemeden geçemeyeceğim :)
    Emeğinize sağlık tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım taa Ankaralardan geldin ayaklarına sağlık. Ayrıca seni tanıdığıma çok sevindim. Tekrar görüşmek üzere, sevgiler

      Sil
  7. Emeğinize,yüreğinize sağlık arkadaşım.Çok güzel bir gün geçirdik.Teşekkürler tüm güzellikler için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim sizlerle olmak çok güzeldi bizim içinde ayaklarınıza sağlık, öpüyorum

      Sil
  8. Fotoğraflara etkinlik gününden beri bakıyorum ama anca yorum yazıyorum.
    Hepiniz çok şeker ve güzel görünüyorsunuz. Çokta güzel bir birliktelik olmuş:)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...