24 Kas 2015

Kleopatra Blogger Buluşması

Herkese merhaba,

Geçtiğimiz hafta, sevgili Yasemin Kokulu Hayat Biricitin Yeri blogunun sahibi Yasemin'in etkinliğindeydim. Bu yazımda, bu güzel günden bazı anları sizinle paylaşmak ve bu güzel daveti için Yasemin'e teşekkür etmek istiyorum.

Öncelikle bize ev sahipliği yapan, Konak Hotel ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok ama çok ilgililer. Etkinlik öncesi ve sonrası, her ayrıntı ile büyük bir titizlik ve yüzlerinde gülümseme ile ilgilendiler. Ayrıca Konak Hotel  İstanbul'un göbeğinde Taksim'de. Meydana 5 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde. 3 adet toplantı salonu var ve tamamı gün ışığından çok rahat faydalanıyor. Misafirlerinin çoğu turist olan otelde, 7 suit daire, 1 engelli odası olmak üzere toplam 117 oda var.





Etkinlikten birbirinden tatlı blogger arkadaşlarım vardı. Etkinliğin en sevdiğim tarafı da, hem sık sık sohbet etme imkanı bulduk, hemde sponsor firmalarımızı dinleyebildik. Bol bol resim çektirdik. 






Masa detaylarına gelecek olursak oldukça renkli bir masa bizleri bekliyordu. Masalarımızda bulunan bu tatlı resimleri Yasemin seçmiş Sosyapix hazırlamış. Teşekkür ediyorum 


Masalarımızı süsleyen bu şans kurabiyeleri Forfun Cookie'nin hediyeleriydi. Orada açmak yerine evde açmayı tercih ettim. E hadi bakalım inşallah😊 şans kurabiyesi hoş ve farkli bir ikram olabilir. İnstagramda @forfuncookie de bulabilirsiniz.


İsimlerimizin yazılı olduğu taçlar ve kolonya şişeleri Renk Yaka Parti Organizasyonunun elinden çıkmıştı. Gül şeklindeki Kokulu sabun ise Kokulu Sabun ve Taş'a aitti. Teşekkür ediyorum.


Yine masamızı süsleyen bu kelebekler ise, Özlem Sabun Kokulu Taş tarafından gönderilmişti. Çok profesyonelce yapılmıştı tebrik ediyorum.


O gün bazı sponsorlarımızda bizlerle birlikteydi. Tatlımo.com dan Mahmut bey hem masalarımızı ikramları ile süslemişti hem de 2 büyük sepet getirmişti. Sevgili Yasemin bu lezzetli sepetleri çekilişle hediye etmeyi uygun gördü. Şanslı kişiler Sevgili Çiğdem ve Filiz oldu.


Minval Yayınları da o gün bize katılan değerli firmalardan biriydi. Katılımcılara, sevilerek okunan kitaplarından derlediği farklı kitaplar hediye etti. 


Bir çoğumuzun yakından tanıdığı Revox Şampuan #kleopatrabloggerbulusmasi etkinliğinde bizlerleydi, Ayrıca yeni piyasaya çıkaracağı saç kremini ilk bizlerle paylaştı.


Bu şirin aynalarda masamızı süsleyen objelerden biriydi. Fulayın Sevimli Dükkanı'na bu şirin kızlar için teşekkürler ;)




Ziyba, "kokunla imzala" sloganı ile yola çıkmış bir parfüm. Aslında bir çoğumuzun yakından tanıdığı Odak Parfümerinin kendi markası.  Etkinlik gününde Ömer bey bizlerleydi ve hepimize çok güzel parfümler getirdi. Teşekkür ediyorum.



Redist sadece kuaförlerde bulabileceğiniz geniş ürün yelpazesine sahip bir marka. Tamamı profesyonel ürünlerden oluşan seçenekler öyle çeşitli ki insanın başını döndürüyor :)

Organik ürünler satan Nuhun Ambarı, hem kendi markasını hem de farklı markaları satabiliyor Taksim'deki yerlerinde. Ayrıca İnternet sitelerinden online alış yapabilmekte mümkün. Bize hediye ettikleri ürünleri çoktan tükettik. Meyve ve kuruyemişlerinin tadı gerçekten güzeldi ve makarna konusunda aşırı seçici biri olarak ben çok beğendim. Organik Glutensiz ürünleri de bulunmakta. İnternet sitesi için Tık Tık


Toplantı salonun getirilen koltuk, hepimiz tarafından büyük ilgi gördü :) Neredeyse oraya oturarak resim çektirmeyen yok gibi :)


Özcan Şemsiyenin hediyesi olan şemsiyeler, keyifli resimler çekilmemizi sağladı :) Yağmurlu ama huzurlu günlerde kullanırız inşallah



Etkinlik sonunda her şey o kadar keyifliydi ki, etkinlik bitse bile oradan ayrılamadık ve sohbet devam etti. Günü güzelleştiren herkese çok teşekkür ediyorum.


Sevgiler

Şafak








8 yorum:

  1. bu tür etkinliklerde neden ben yokum yaaa. bi kenara sığışır atıştırırdım. kimseye bi zararım olmaz dı :))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) henüz çok yenisiniz ilk yılınız dolunca ve takipçi sayılarınızı arttırınca mutlaka olur.
      sevgiler

      Sil
    2. Hiç bi zaman desene :(

      Sil
    3. Niye öyle diyorsunuz, hiç bir zaman diye bir şey yok.

      Sil
  2. canım benim geldiğin için, desteğin için, yanımda olduğun için çok teşekkür ederim :) iyiki seni tanımışım dediğim insanlardansın..
    yüreğine ve kalemine sağlık öpüyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım , her zaman :) Daha güzel işlere imza atabilmek dileği ile, sevgiler

      Sil
  3. herşey çok güzel gözüküyor Yasemin hanım ve emeği geçen herkese ellerinize sağlık diyorum

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...