24 Mar 2016

Elvan Gıda ve Fondante Şeker


Herkese merhaba,

Bugün sizlere #birmucizedirkadinolmak etkinliği sponsorlarından Elvan Gıda hakkında bilgi vermek istiyorum.

Elvan Gıda'nın hikayesi 1952 yılında İstanbul'da  bir şekerci dükkanı ile başlamış. Bugün 6 tanesi yurt içinde 2 tanesi olmak üzere 8 fabrika ve 2000 'den fazla çalışanı olan kacoman bir dev.
Elvan Gıda, Cici Çikolata, ANL Gıda, Cicisüt, Intersweet, Element ve Ahmet Hamdi Makine şirketleri ile bir şirketler grubu haline gelmiş.

Cici, Elvan, ANL, Cicisüt markalarına sahip Elvan Grubu; kek, kruvasan, şeker, jelly şeker, çikolata, gofret, bar, süt tozu ve pst ürün gamına sahip.


Elvan Gıda 'da şeker grubunda yumuşak şeker, sert şeker, liquorice, jelly ve fondante ürünler var. Fondante şekerini bu etkinlikte deneme şansına sahip olduk. Fondante şekerde adını vermeyeceğim bir yabancı markayı severim. Ama Elvan'ın bu ürününü çok beğendim. Bundan sonra bunu da alabilirim. Bizimkiler hem kutusuna hem kendisine anında sahip çıktılar.






Şekerleme Çikolata, gofret ve Unlu mamullerinin bir çok çeşidi mevcut.Gofretlerin üzerine sevilen kahramanların resimlerini yapmışlar, çok şirin olmuş :)

Elvan Gıda'nın bir de devam ettiği sosyal sorumluluk projesi var.  Elvan Zeka Kulübü’nü kurmuşlar ve Bir Afrika ülkesi olan Kamerun’da ve İstanbul’da Zeka Atölyeleri açmışlar..  Yeni dönemde de tüm dünyada zeka bilincini geliştirmeyi misyon edindik diyorlar. Başarılar diliyorum.



Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler
Şafak



8 yorum:

  1. super kahramanlı olması çok etkiliyeci olmuş..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir işe başlamışlar bunları bilmiyordum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürün çeşidi beni de şaşırttı, bir çoğunu bilmiyoruz

      Sil
  3. o fondanlara bayıldım bütün kutuyu bir günde yiyebilirdim o kadar yani :-))))

    YanıtlaSil
  4. Çikolatalar harika is yerine bile goturuyorum :)

    YanıtlaSil
  5. ürün çeşitliliği süper kahramanların olması ne kadar güzelmiş :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...