7 Haz 2017

Arabalar 3 Filmi Oyuncakları

Arabalar 3 Filmi Oyuncakları

Merhaba,

Şimşek McQueen sevenler el kaldırsın :) Ooo bir sürü el :) Siz mi yoksa oğlunuz mu seviyor hadi dürüst olun :)

Bugün kendimde bir neşe görüyorum ki sormayın. Allah neşemizi hiç eksik etmesin. 2 gün sonra okullar bir eğitim ve öğretim yılının daha sonuna gelecekler. Çok çalıştı çocuklarımız güzel bir tatili hak ettiler bence. Bu yıl benim için de çok iyi geçti. Önceki sene büyük bir öğretmen problemimiz vardı, bu sene öğretmen değişikliği yaptık ve oğlum da, ben de çok rahatladık. 

Ben şimdi size son zamanlarda ki modern anneler gibi, aman sakın hediye almayın, aman sakın karnesi iyi diye olayı abartmayın falan demeyeceğim. İşin çok cılkını çıkarmadan biraz mutlu edin çocukları gitsin. 

Mesela Şimşek McQueen'in Arabalar 3 filmi 16 Haziran'da, yani karneden bir hafta sonra vizyona girecekmiş. Seviyorsa ona götürün. Sinemada çocukların en sevdiği şeylerden olan, içecek, mısır ve dondurma üçlüsünden de ısmarlayın, hem de o daha istemeden şaşırsın. Sonra da eve döndüğünüzde masasının üzerinde bir paket bulması için önceden hazırlık yapın. Paketin içinde de Arabalar 3 oyuncakları olsun. Nasıl mutlu olacağı az çok gözümün önünde canlanıyor.


Şimşek McQueen
Arabalar 3 filmi oyuncakları bir süredir Toyzz Shop'da kampanyada. Bizde geçtiğimiz ay hem Ege hemde Efe için filmin reklamını gördükten sonra oradan sipariş vermiştik. Efe ile rutin sabah oyunumuzda çok severek oynuyoruz. Sinemanın önünden geçerken de kaç gün kaldı filme diye sormadan duramıyor.


Toyzz Shop araba 
Kısmet olursa bende onlarla gidip seyredeceğim. Zaten neredeyse yıllardır sinemada sadece çocuk filmleri izliyorum. Filmi izleyince onu da yazarım. 

Oyuncaklarını ise sizde Toyzzshop'dan alabilirsiniz. Kargo zaten çok hızlı geliyor. Karne zamanı olduğu için tüm siparişlerde kargo ücreti yok. 14 günde koşulsuz iade var. Kredi kartı ve havale/eft siztemi ile ödeme yapabiliyorsunuz. 

Bir başka yazıda görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak









7 yorum:

  1. yeğenimde de var bu oyuncaktan çok severek oynuyor :)

    YanıtlaSil
  2. Ay benim evde çocuk yok ama bende eşinde bayılıyoruz şimşek mcguene 😁 bende esimemi alsam napsam 😂

    YanıtlaSil
  3. Ali Baran da reklamını gördüğünden beri ne zaman 16 Haziran olacak diye sorup duruyor :) Hatta geçen gün babasıyla dışarı çıkınca film karakterlerinden birinin oyuncağını almış bile. Sanki evde hiç yokmuş gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Bizim evde de bir hayranı var. Hemde fanatik. Filmin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  5. kzım olmasına rağmen ilk filmi çıktığında bizim evde de şimşek mcqueen fırtınası esmişti

    YanıtlaSil
  6. Ben ben ben vallahi ben cok seviyorum mc quen ı fikrine katılıyorum. En azından bütün sene boyunca verdigi emekleri karşılıksız kalmasın. Bu hediyenin küçüğü büyüğü yok abartmadan takdir edilmek herkesi onore eder.Allah zihin açıklığı versin hepsine iyi tatilleri olsun şimdiden.

    YanıtlaSil
  7. İnstagramda görmüştüm paylaşımını.Hatta Egemen'in de aynı modelden var demiştim.Ama burada fotoğraflar daha fazla olunca onunkinin yandan açılır olmadığını fark ettim.Sizin ki daha yeni modelmiş,güle güle kullansın beyler...

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...