14 Şub 2018

Beklerken Seni Kitap Yorumu



Merhaba,


Bugün sizlere bir kitap yorumu ile merhaba diyorum. Kitap Minval Yayınları tarafından yayımlanmış. "Beklerken Seni" Çağlayan Dikmen'in ilk kitabı. 271 sayfa. 

"Hani şair demiş ya, tüm aşkların sonu ölümdür diye. Her aşkta bir maktul vardır bir de katil... Bir taraf yarattığın o büyülü aşkı mahveder. Tüketir, heves geçer, baştaki o mutluluktan uzaklaşırsın. Yine sen olursun. Kendinden sıkılır ya insan, bazen kendinden nefret eder, hatta tiksinir. Sonra biri karşına çıkar. En güzel halinle ona kendini sunarsın. Tüm açıklarını kapatırsın. "
Yazar, kitabı yazarken kendi hayat hikayesinden esinlenmiş aslında. Kitabı okuduğunuzda, hayatına girerek iz bırakan üç kadını okuyorsunuz. Onlarla yaşadıklarını.


Pelin, İpek ve Derin birbirinden farklı 3 kadın. O Pelin'i üzmüş diğerleri onu. Hayat ta böyle değil mi aslında ? Ben karmaya inanıyorum ya siz?
"Kandırmacadır aşk... Aslında var olmayan bir düşü somutlaştırıp satmaya çalışırsın. Mükemmmel olduğunu gösterirsin karşındakine. O da senin muhteşem olduğunu düşünür. Sonra sevgi biter, yollar ayrılır, gözyaşları ve hüzün sana kalır. "
Bir solukta okuyabileceğinizi düşündüğüm bu kitapta belki kendinizi belki de aşık olduğunuz birini görebilirsiniz.  


Not: Pelin ahın tuttu şekerim seni üzdü ama hayat ondan intikamını aldı senin yerine :)  

Bir başka yazıda tekrar görüşmek üzere

Sevgiler

Şafak

5 yorum:

  1. Güzelmiş :) Etme bulma dünyası Sayın Çağlayan bey :)

    YanıtlaSil
  2. Yaaa bir daha senin yorumu okumadan kitap yorumu yapmayacağım ben.Bak Çağlayan Dikmen'in kendinden esinlendiğini atlamışım mesela :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz geç kaldım yorumlamakta :( O gün de konuşulmuştu ama ben kitabın ilk yayına karar verme anından beri konunun içinde olduğundan da biliyorum

      Sil
  3. Ay ben de artık bir gireyim şu yorumumu :D

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...