9 Şub 2018

Ev ve İç Giyim İFONDİ İle İnternetten Daha Kolay


Merhaba,

İnternet üzerinden alışveriş yapmak benim için son zamanlarda çok popüler. Bunun nedeni ise kendime ayıracak pek vakit bulamamak. Evet belki biz kadınlar için mağaza mağaza dolaşmak büyük mutluluk ama günümüz hayat şartlarında zamansızlık en yoğun yaşanan duygu. Bende çocuklar ve diğer işlerim nedeniyle bu duyguyu çok sık yaşıyorum. Bu yüzden internet üzerinen alışveriş yapmayı tercih ediyorum.




Geçtiğimiz günlerde iç giyim ve çocukların pijama ihtiyacı vardı. Çok fazla gezemesem de alışveriş merkezlerindeki mağazaların çok pahalı olması nedeniyle bir türlü alamadım. Aynı kalitedeki ürünü daha ucuza alabilecekken fazlasını vermek beni çok mutlu etmiyor açıkçası. Bu nedenle internet üzerinden bakarken karşılaştım firmayla.



İfondi hem kadın hem erkek hem de çocuk için atlet, külot, sütyen gibi iç giyim ve de eşofman ve pijama gibi ev giyim ürünleri bulunabilen bir site. Fantazi olarak adlandırılan farklı ürünler de var. Tüm kategorilerdeki ürünlerin fiyatları da piyasaya göre oldukça uygun. Hem günlük kullanımda hem de özel günlerde kullanılabilecek ürünler bulunabiliyor. Kendim için uygun fiyatlı ve kullanışlı iç çamaşırı ve korse seçtim.



Erkek pijama takımları ve çocuk pijama takımlarında çok güzel ve kaliteli ürünler var. Fiyat olarak da oldukça uygun. Bende kendime alışveriş yaparken onlara da alışveriş yapmadan duramadım. 


                 

            
İfondi.com 38 yıllık eski bir firma aslında. Bu nedenle de uygun fiyatlı ve NBB, Şahinler, Ayyıldız, Pierre Cardin gibi bilindik markalarla çalışıyorlar. Sitede canlı destek var. Denemek için attığım mesaja anında ve doğru bilgi verdiler. Bu da aslında internet üzerinden yapılan alışverişlerde çok önemli bir konu. Çünkü bazen yanılabiliyorsunuzve ürünü aldıktan sonra hayal kırıklığına uğrayabiliyorsunuz. İşte canlı destek bu nedenle çok önemli. 




İnternet mağazalarından yapılan alışverişlerde kargo ücreti şu an tüm Türkiye'ye 4.99 TL olup 75 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti ödemiyoruz. Yurt içi kargo ile çalışıyorlar.  Ödemeyi kredi kartı, havale yada kapıda ödeme seçenekleri ile yapabiliyorsunuz.  Tüm kredi kartlarına 3 taksit yapılabiliyor. 

Siparişlerim güzelce paketlenmiş bir halde geldi. İçerisine bir de hediye eklemişler. Siparişler 5-7 gün arasında ulaşıyor benim ki, 5. gün elimdeydi. 


  

Daha detaylı bilgi almak ve ürünleri incelemek için https://www.ifondi.com  adresini mutlaka ziyaret edin.

Sevgiler
şafak



2 yorum:

  1. Ay abi kardeş siz ne tatlısınız öyle,maşallah.Çalıştıkları markalar benim kullandıklarım zaten.Bakıyorum şimdi siteye...

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...