2 Oca 2019

Zanha Grup, şirketlerde %2000 seviyelerinde artışlar sağlıyor




Zanha Grup,  şirketlerde %2000 seviyelerinde artışlar sağlıyor

Zanha Grup, iş ortaklığı yaptığı şirketlerde konusuna göre %2.000 seviyesinde artışlar gerçekleştirilmesini sağlıyor.

Zanha Grup Kurucusu Mustafa Ayar, “girişimci-yatırımcı iş ortaklığı” modelinin öncülüğünü yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

Zanha Grup Digital Platforms olarak, internet faaliyetleri bulunmayan veya zayıf olan, oysaki internet arenasında doğru strateji ile konumlanmaları durumunda çok başarılı olabilecek farklı sektörlerdeki firmalar ile ortaklıklar kurarak, bu firmaları dijitalleştiren bir platformuz. Bu iş modeli, ‘İthalatı nasıl azaltıp, ihracatı artırabiliriz ve bunu yaparken de nasıl değerli markalar oluşturabiliriz’ ana fikri ile doğdu. Şuanda geldiğimiz noktada, iyi işler başardığımızı görüyoruz. Kısaca, yeni nesil “girişimci-yatırımcı iş ortağı” modeli ile farklı sektörlerde 15 yıllık birikimi olan ekibimizle, iş ortaklığı yaptığımız şirketlerin üretim ve hizmet kalitesi, markanın bilinirliği, müşteri sayısı, cirosu, pazar payı ve hitap ettiği pazarın büyüklüğü, karlılığı gibi birçok konuda, konusuna göre %2.000 seviyesinde artışlar gerçekleştirmesini sağlıyoruz” diye konuştu.

Bu yıl, hazırlıkların ve doğru alanlara yatırımların yılı olacak

Bu yılı, hazırlık ve doğru alanlara yatırım yapma yılı olarak gördüklerini ifade eden Mustafa Ayar, şunları söyledi:

“İş modellerimizi ve ortaklarımızı, ihracat ekseninde konumlandırıyor ve kendilerini bu kulvara hazırlıyoruz. Zanha Grup firması cephesinde 2019 yılını, hazırlık ve doğru alanlara yatırım yapma yılı olarak görmekteyiz” dedi. 

2 yorum:

  1. Daha başarılı olurlar umarım ama en çok hangi sektör de iş yapıyorlar göremedim farklı alanlar yazmışsınız. bu arada takibe aldım şafak hanım

    YanıtlaSil
  2. Başarıların devamını dilerim.

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...