6 Nis 2020

Bade Natural Saf Koruma Kolonya

Bade Natural Saf Koruma Kolonya

Merhabalar,

Bugün sizlere yeni bir ürün hakkında paylaşım yapmak istiyorum. Bade Natural Saf Koruma Kolonya

Kolonya yıllardan beri ülkemizde misafir ağırlamalarda kullanılan bir üründü. Bunun güzel bir gelenek olduğunu, misafirlerimize ferahlamaları için sunulduğunu düşünüp durduk. Hasta ziyaretine gidilirken kolonyayı hediye olarak götürdük. Hatta insanlar dışarı çıkarken sürerlerdi. Ancak son yıllarda kolonya eski değerini kaybetmiş ve parfümler ile deodorantlar yerini kolayca almıştı. Ziyaretlerde de kullanılmamaya başlamıştı. Tüm dünyayı saran küçücük bir mikrop bize değerlerimizi kaybetmememiz gerektiğini hatırlattı. "Ne varsa eskilerde var" sözünü sanırım hiç unutmamalıyız. Bizler corona ile tanışınca kolonya yine eski önemini tekrar kazandı.

Bade Natural Saf Koruma Kolonya

Bugün sizlere normal kolonyalardan farklı bir ürün paylaşmak istiyorum. Bade Natural saf kolonya 70 derece olan , %100 aromaterapik uçucu yağlar ile formalize edilmiş kolonyanın içeriğinde  Limon yağı, portakal yağı, bergamot yağı, karanfil yağı, ıtır yağı, lavanta yağı, paçuli yağı, çay ağacı yağı bulunmakta.

Limon yağı, portakal yağı, bergamot ve paçuli yağlarının temizleyici özelliği, çay ağacı yağının da güçlü tazeleyici özelliği bulunmakta. 

Kokusu oldukça keskin, hem bayanlar hem de erkekler için kullanıma uygun. Kapak açıldıktan sonra 24 ay boyunca kullanılabiliyor. 100 ml'lik fısfıslı ambalaja sahip. 

Bade Natural Saf Koruma Kolonya Ambalaj

Ürünü eczanelerden, trendyoldan yada kendi web sitesinde yer alan https://www.badenatural.com/saf-koruma-kolonya linkinden satın alabilirsiniz. 

Bir başka yazıda tekrar görüşmek üzere. Beni, aşağıdaki linklerden takibe almayı unutmayın :)

Buraya tıklayarak beni GFC takibine kolayca alabilirsiniz

Ayrıca safagindunyasi yazarak sosyal medya hesaplarımdan takip ederseniz çok mutlu olurum :)



Sevgiler

Şafak




1 yorum:

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...