17 Ara 2013

İBS ANNE BEBEK ÇOCUK FUARINDAN NOTLAR -2

Merhaba,

Dün gece Ege yatarken "anne sen de yanımda yat" deyince kıramadım ve yanına uzandım. Orada uyuya kalmışım. Eşimde gece yarısına kadar beni uyandırmayınca, dün yazacağım dediğim yazımı paylaşamadım.

Sizlere fuardan bahsetmeye devam edeceğim. En beğendiğim stantlardan biri de daha önce hiç tanımadığım, DENT GROUP KİDS Mutlu Dişler Atölyesiydi.

Çok sevimli bir diş hekimi hanım vardı. Web sayfalarına baktığında adının Ayça Neşve Kayabaşoğlu öğrendim. Tek tek çocuklara genel diş kontrolü yapıyordu. O ne güzel enerji öyle. Hiç tükenmiyor. Her çocuğu ve velisini gülümseyerek karşılıyor. Bir şekilde ağzını açtırıyor ve bakıp sorun olarak gördüklerini anlatıyor. Sizi başından savmıyor sorunuz varsa cevaplıyordu. Kendisine bayıldım.



Bize verdikleri broşürleri sizinle de paylaşmak istiyorum. Diş kazaları bildiğiniz gibi hem çok can sıkıcı hemde sonrasında diş ve ağız yapısı açısından çok önemli. 









Ve annelere dişe dokunur önerilerde bulunmuşlar.






Firmanın web sayfasını incelemek isterseniz buraya Tık Tık

Yarın diğer firmaları anlatmaya devam edeceğim.

Sevgiler

Şafak



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...