18 Ara 2013

İBS ANNE BEBEK ÇOCUK FUARINDAN NOTLAR -3

Merhaba,

Fuarı anlatmaya devam edeceğim. Bildiğiniz üzere fuar şirinler temalıydı, öyle ki, girişte ki bilet satış ofisindekiler bile şirinlerin şu uzun şapkalarından takmışlardı. Kaç yıl geçerse geçsin, çocukların şirinlere olan ilgisi azalmıyor hatta artarak devam ediyor. Bu nedenle de şirinler temasını kullanan her çocuk ürünü firmasının satışları o dönem artıyor. Mc Donald's ın şirinler oyuncaklarını verdiği dönemde, hemen tükenmiş biz de Isparta'daki kız kardeşimi arayıp bulduğu tüm şirinler oyuncaklarından almasını istemiştik. Bir tek şirineyi bulamamıştık. Türkiye'nin hiç bir noktasında kalmadığını söylemişlerdi.

Bu da şirinler temalı oyun alanından bir kaç resim



Çizgi film kahramanlarıyla da resim çektirmekten geri kalmadık. Çok kilolu çıktığımı görmemezlikten gelin lütfen :)



Sek süt, stantında çocuklara süt ikram ediyorlardı ama biz çok sıra olduğu için beklemedik. Stant önünde ki ineğe ise bayıldık.


Annelere dergi hediye eden stantlardan dergi almayı atlamadım tabi. Kendim için de fuardaydım :) Dergileri okudukça sizinle de paylaşacağım. Özellikle Emsan'ın yeşil mutfak ekinde dişe dokunur öneriler var.


Yılbaşı gelirde fuarda Noel baba ve çam ağacı olmaz mı? Olur tabi.


Beko ve Omo birlikte stant açmışlardı. Beko'nun çay kahve makinasının tanıtımı da vardı. Bu nedenle çayımızı kahvemizi onlar ikram etti, ellerine sağlık..



Omo bize numune verdi :)


Arbella Makarna makarna pişirdi bizde afiyetle yedik :) Resim çekemedim ama bende facebook sayfalarından resim eklemek istedim sizin için. Eline sağlık ustam, ben makarnaları böyle hayatta havaya atıp tekrar tavaya koyamam :)


İşte böyle yazacağım hoşuma giden  iki firma daha var. Onlar da yarın inşallah.

Sevgiler

Şafak












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...