12 Haz 2017

BW PLUS The President Hotel'de İftar



Tarihi camilerle çevrili, Marmara Denizi manzaralı terasta zengin iftar sofrası

BW PLUS The President Hotel’de, 11 ayın sultanı Ramazan Ayı’nı özel karşılayın.
Eski İstanbul’un merkezinde, Tarihi Yarımada Bölgesi’ndeki otellerin içinde önemli yeri olan, BW PLUS The President Hotel, muhteşem Marmara Denizi manzaralı restoranlarında, zengin iftar menüleri hazırladı.

İftar menüsü-1 :  Kişi başı fiyatı: 65 TL  
İftar menüsü-2 :  Kişi başı fiyatı: 75 TL   

0-6 yaş arası çocuklar ücretsiz
7-12 yaş arası çocuklar %50 indirimli





Rezervasyon için:  0212 516 69 80      

BW Plus The Presedent Hotel


Zengin iftar sofrası

İftar menüsü-1  İftariyelikler (Kaymak, Beyaz Peynir, Hurma, Siyah Zeytin, Pastırma, Bal, Domates, Salatalık, Zeytinyağlı Biber Dolma);  Çorbalar Mercimek veya Düğün Çorbası; Ara Sıcak Izgara Sucuk; Ana yemek Kaşarlı Sebzeli Piliç But; Tatlılar Güllaç veya Kadayıf veya Karpuz Tabağı; İçecekler Kızılcık Şerbeti, Ayran, Meşrubatlar, Meyve Suları ve çay servisi yer alıyor.  Kişi başı 65 TL (KDV dahil) 


İftar menüsü-2 İftariyelikler (Kaymak, Beyaz Peynir, Hurma, Siyah Zeytin, Pastırma, Bal, Domates, Salatalık,Zeytinyağlı Biber Dolma); Çorbalar Mercimek veya Düğün Çorbası; Ara Sıcak Izgara Sucuk; Ana yemek Kuzu Tandır veya Hünkar Beğendi; Tatlılar Güllaç veya Kadayıf veya Karpuz Tabağı; İçecekler Kızılcık Şerbeti, Ayran, Meşrubatlar, Meyve Suları ve çay servisi yer alıyor. Kişi başı 75 TL (KDV dahil)


* Basın bültenidir.

2 yorum:

  1. İftar menüleri hem göze hem mideye hitap ediyormuş..

    YanıtlaSil
  2. Manzara muhteşem. Hayırlı ramazanlar ve afiyet olsun size. İnsanın böyle mekanlara gidip kafa dağıtması ne kadar da mutlu ve huzurlu ediyor insanı :)

    YanıtlaSil

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...