10 May 2013

EVİNİZİN ATMOSFERİNİ DEĞİŞTİRİN

Yaşam alanlarında renk ve şık çözümler arayanların beğenisine sunulan Cam Mozaiklerinin zevkli renk seçenekleri, benzersiz dokuları ve aydınlık atmosferi uygulandığı tüm yüzeylere farklılık getirir. Modülerliği sayesinde eğrisel iç dış yüzeylerde, ıslak hacimlerde, havuzlarda ve kişisel mekanlarda son derece kolay uygulanmasıyla profesyonellere avantaj sağlar. Mozaik ve bordürler %100 cam oluşu nedeniyle üzerinde mikrop ve mantar üremesine olanak tanımaz ve geleneksel yöntemlerle çok kolay temizlenir. Yüksek ısıda fırın işlemi gören ürünler, su, nem ve toz gibi dış etkenlere dayanıklıdır.
İyi yapılmış bir Cam mozaik aşağıdaki özelliklere sahiptir.
  • Kimyasallara dayanıklıdır
  • Ultraviyole ışınlarından etkilenmez
  • Su ve buhar geçirmez
  • Ani ısı değişikliklerine karşı dayanıklıdır
  • Yanmaz
  • Dona karşı dayanıklıdır

Çevremizde çok uygun fiyata Çin malı cam mozaikler satılmaktadır. Ancak İçerisinde bulunan boyalar nedeniyle bunların sağlığa zararlı olma ihtimalleri yüksektir.

Ekolojik olarak cam çevre dostudur. Yapısal niteliğinde kullanıldıktan sonra geri dönüşümü mümkün olan bir hammaddeye sahiptir. Kişisel mekanlarda hijyenin ön plana çıktığı ve özellikle en çok ihtiyaç duyulan mutfak, banyo ve tuvalet gibi ıslak ve nemli ortamlarda kullanıldığında, yapısı itibariyle üzerinde mikrop ve mantar üremesine olanak tanımaz ve geleneksel yöntemlerle (su ve temizlik solüsyonları) çok kolay temizlenir ve bu özelliği nedeniyle, hijyene önem verenler için en ideal ve vazgeçilmez estetik bir malzemedir.
Cam mozaikler el yapımı ve fabrikasyon üretim olarak ikiye ayrılmaktadır. Fabrikasyon üretimde devamını bulamama ihtimali vardır. Bu nedenle fiyatı daha yüksek olsa da el yapımı cam mozaikler daha avantajlıdır ve istediğiniz renk ve ebatlarda yaptırabilirsiniz.

ÖZEL NOT:
Deco Cam Mozaik fabrikasının sahibi, daha önce ona mutfağımızın mozaiklerini yaptırdığımız için bize özel fiyat uygulamaktadır. Cam Mozaik almadan önce bana buradan mail atarsanız size indirim yaptırabilirim.

Sevgiyle dostçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...