10 May 2013

MOBİLYA FİRMALARI NEDEN KULLANIŞLI GARDROPLAR TASARLAMAZ Kİ?

Bütün bir hafta sonunu mobilya mağazalarını gezmekle geçirdik. İki çocukla bu işi yapmak gerçekten çok zor oldu. Özellikle Ege kendi yaramazlık sınırlarını aştı resmen. Öyle ki gittiğimiz bir mağazadaki çalışan "tebrik ederim valla nasıl baş ediyorsunuz" diye sordu.

Baktığımız onlarca mağaza ve üründen sonra dolabı fabrikasyon ürün almak yerine yaptırmak konusunda karar verdik. Beylikdüzü'nde evimize 10 dk. mesafede bir ray dolap firmasıyla görüştük. Bütün gün gezdiğimize ve çektiğimiz eziyete üzüldüm. Fiyatlar çok farklı olmamakla beraber, istediğiniz renk ve modelde bir ürüne sahip oluyorsunuz.

Firma hafta başı geldi ölçülerimizi aldı. Ertesi günde çizdikleri modeli görüşmek üzere yanlarına gittim. Oldukça kullanışlı bir tasarım yapmışlar. Fiyatda da anlaşınca el sıkıştık, yirmi gün sonrasına montaj sözü verdiler. Bakalım ne kadar düzgün çalışıp çalışmadıklarını sizinle paylaşacağım.

Eski dolabımı girişte ayakkabılık gibi kullanmayı planlıyordum. Bana o dolabın sökülüp, girişe takılması konusunda da herhangi bir ücret almadan yardımcı olacaklar. Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş oluyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...