10 May 2013

SAÇ DÖKÜLMESİNİ ÖNLEMEK İÇİN PRATİK BİLGİLER

Merhaba,

Bu yazımda saç dökülmelerini önlemek için pratik bilgiler ve tariflere yer vereceğim. Umarım kullanmak zorunda kalmazsınız hiçbir zaman:)
  • Saç dökülmelerini engellemek için, sıcak zeytinyağı, bal ve 1 çay kaşığı toz tarçını karıştırıp macun haline getirdikten sonra, banyodan önce 15 dakika boyunca saçlarınıza uygulayıp daha sonra durulayın.

  • 1 yemek kaşığı biberiye yağı ve 1 yemek kaşığı zeytinyağı karışımını 2 haftada 1 kez saçlarınıza uyguladığınızda saçlarınızın güçlendiğini göreceksiniz. Biberiyenin uygulandığı bölgede kan akışını hızlandırmasından dolayı saçlarınızın yoğunlaştığını ve daha dolgun hale geldiğini göreceksiniz.

  • Dökülen saçlarınız için 20 gr. öğütülmüş çörek otu, 20 gr. susam yağı ve 10 gr. defne yağını karıştırıp saçlarınızın dibine sürün, bir havluyla sararak iki saat bekletip, ılık su ile durulayın. Saçlarınızdaki yoğunluk birkaç uygulamadan sonra kendini fark ettirecektir.

Sevgiyle, dostçakalın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Konu hakkındaki fikirleriniz benim için çok kıymetli. Lütfen yorumunuzu ekleyiniz. Yorumunuzdan sonra size profilinizden ulaşabileceğim için lütfen link bırakmayın.
Link İçeren Yorumları çok üzülerek yayınlayamıyorum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...